شماره خبر: 60812
تاريخ انتشار خبر: 08/04/1393 تعداد دفعات
مشاهده خبر: 1895
مرتبه تا کنون
چاپ
ارسال ياهو
با عضويت در
فهرست خبری سایت همه روزه آخرین اخبار و اطلاعات به روز رسانی سایت را در
پست الکترونیک خود مطالعه فرمایید
کلیک
کنید.
قانون بیمه شخص ثالث بازبینی می شود
بیژن صادق در جمع خبرنگاران با اشاره به نشستی که قرار است بین مدیران شرکتهای بیمه با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد بیمه شخص ثالث برگزار شود، اظهار داشت: در سالهای گذشته نرخ بیمههای شخص ثالث متناسب با افزایش نرخ دیه، رشد نیافته به طوری که این شرکتها از این محل متضرر شدهاند.
مدیرعامل بیمه دانا با بیان اینکه بیمهها همواره ۶ تا ۷ درصد نسبت به میزان افزایش نرخ دیه متضرر شدهاند، تصریح کرد: نرخ دیه در سال جاری ۳۳ درصد رشد داشت، اما نرخ بیمه شخص ثالث مجاز نبود، افزایش بیش از ۲۴ درصد را داشته باشد.
وی با بیان اینکه این مساله موجب متضرر شدن بیمههای خصوصی در کوتاه ترین زمان میشود، افزود: قوانین مربوط به بیمه شخص ثالث باید بازبینی شود.
مدیرعامل بیمه دانا میزان خسارت شرکتهای بیمه از ناحیه بیمه شخص ثالث را ۶ تا ۷ درصد اعلام کرد و بازبینی قوانین و مقررات بیمه شخص ثالث را خواستار شد.
صادق تصریح کرد: با توجه به بالابودن ضریب خسارت بیمه درمان، این بیمهنامه در قالب بستهای به شکل بیمه نامه اموال و اشخاص و به صورت گروهی ارائه میشود.
وی با اشاره به برگزاری مجمع بیمه دانا در ۱۸ تیرماه سال جاری گفت: مجموع داراییهای این شرکت به ۱۲۰۰ میلیارد تومان میرسد، همچنین میزان حق بیمه تولیدی در سال گذشته حدود ۱۰۸۰ میلیارد تومان بود که این رقم نسبت به سال ۹۱ بیش از ۴۰ درصد رشد نشان میدهد.
مدیرعامل بیمه دانا نسبت خسارت این شرکت (حق بیمه صادره به خسارت پرداختی) را ۶۰ درصد ذکر و تصریح کرد: شاخص سود (EPS) شرکت به ۲۸۵ ریال در سال ۹۲ رسید و نرخ هر سهم این شرکت رشد ۷ برابری نسبت به سال ۹۱ داشت.
وی افزود: با توجه به افزایش مطالبات به دلیل وضعیت مالی بیمهگذاران و شرکتهای همکار با بیمه دانا، کارگروههای ویژه ای در حال پیگیری این موضوع هستند.
مدیرعامل بیمه دانا پیشبینی حق بیمه سال جاری را با ۱۸ درصد افزایش عنوان کرد و افزود: البته متناسب با آن، خسارت ها نیز افزایش مییابد؛ در عین حال سود عملیاتی شرکت ۴۵ درصد و سود خالص آن در سال ۱۳۹۳ معادل ۳۹ درصد افزایش خواهد یافت.
مدیرعامل بیمه دانا از انعقاد قرارداد تجمیع امور بیمهای با وزارت کشور در بخش بیمه درمان، بیمه اموال و اشخاص و به صورت جداگانه با استان ها به ارزش حدود ۷۰ میلیارد تومان خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر انعقاد قراردادی با هلال احمر، قرارداد با وزارت نیرو و سازمانهای تابعه نیز تمدید شده و در سال جاری توسعه یافته است.
وی حضور شرکتهای بیمه خارجی را موجب از بین رفتن انحصار در صنعت بیمه دانست و اظهار داشت: این شرکت در بحث بیمه یوزپلنگ تاکنون خسارتی پرداخت نکرده است. سال گذشته این شرکت به صورت رایگان قرارداد بیمه عمر و حادثه یوز را منعقد کرد، پوشش این قرارداد ۵۰ میلیون تومان در صورت فوت هر قلاده یوز تا سقف پنج قلاده در سال است، در کنار آن پوشش خسارت دامداران در اثر حملات آنها، پوشش بیمهای حافظان یوز و محیطبانان به تعداد ۱۲۶ نفر با افراد تحت تکفل آنها و غیره است.
صادق اضافه کرد: بیمه نامه درمان دارای ضریب خسارت بالایی است و اگر به صورت انفرادی این بیمه نامه صادر شود، موجب افزایش ضریب خسارت بیش از ۱۰۰ درصد خواهد بود، این در حالی است که برای بیمه مرکزی ضریب خسارت بیش از ۸۵ درصد قابل قبول نیست، بنابراین بیمه درمان در قالب بستهای به شکل بیمه نامه اموال و اشخاص و به صورت گروهی ارائه میشود