شماره خبر: 16368
تاريخ انتشار خبر: 17/08/1389 تعداد دفعات
مشاهده خبر: 7041
مرتبه تا کنون
چاپ
ارسال ياهو
با عضويت در
فهرست خبری سایت همه روزه آخرین اخبار و اطلاعات به روز رسانی سایت را در
پست الکترونیک خود مطالعه فرمایید
کلیک
کنید.
آمار عجیب سرماخوردگی در ایران
fiogf49gjkf0d
عضو کمیته علمی کشوری پیشگیری از آنفلوانزا با اشاره به اینکه به طور متوسط یک فرد بین ۵ تا ۸ بار در سال دچار سرماخوردگی شود، گفت: «بیشترین سرماخوردگی در ۲تا ۳ سال اول زندگی اتفاق میافتد.»
دکتر مسعود مردانی به مهر گفت: افراد سرماخورده از مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکها در درمان سرماخوردگی جدا خودداری کنند و برای جلوگیری از عوارض بعدی به پزشک متخصص مراجعه و با تجویز صحیح آنتیبیوتیک مصرف کنند.
استاد دانشگاه شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ نوع ویروس میتواند باعث علایم سرماخوردگی شود اظهار داشت: «علایم شایع سرماخوردگی آب ریزش بینی، عطسه، گرفتگی بینی، سرفه و تب مختصر است که عمدهترین راه انتقال آن از طریق افشانهها یا ریزقطرههای دستگاه تنفسی است که از راه سرفه و عطسه فرد مبتلا، به دیگران منتقل میشود.»
به گفته وی، این بیماری به صورت غیرمستقیم هم انتقال مییابد که انتقال عمدتا از راه تماس دست فرد آلوده به این ویروس به فرد دیگر است.
مردانی، اواخر آذر و دی ماه را بیشترین موارد سرماخورگی اعلام کرد و گفت، به طور متوسط یک فرد میتواند بین ۵ تا ۸ بار در سال دچار سرماخوردگی شود.
وی گفت: «بیشترین سرماخوردگی در ۲ تا ۳ سال اول زندگی اتفاق میافتد و هرچه سن بالاتر میرود از علائم و عوارض این بیماری کاسته میشود.»
مردانی گفت، سرماخوردگی برخلاف بیماریهای باکتریایی دیگر دستگاه تنفس، چون عامل ویروسی دارد، نیاز به درمان با آنتیبیوتیک ندارد و بدون درمان با آنتیبیوتیک و با مصرف قرصهای سرماخوردگی که موجب کمتر شدن ترشحات بینی میشود همچنین استفاده از شربتهای ضدسرفه، خوردن مایعات فراوان و با یک استراحت چند روزه در منزل بهبود مییابد.
وی تأکید کرد که سرماخوردگی در برخی مواقع، منجر به عوارض چرکی به صورت عفونت در گوش میانی، سینوسها، غدههای لنفاوی و در نهایت ریهها میشود که میتواند بسیار خطرناک باشد.
به گفته این استاد دانشگاه، مصرف ویتامین C و استفاده از میوهها به ویژه مرکبات میتواند در بهبود سرماخوردگی موثر باشد.
وی در پاسخ به این پرسش که چه کارهایی انجام دهیم تا سرما نخوریم افزود: «اگر خودمان یا یکی از اعضای خانواده دچار سرماخوردگی است، باید بهداشت فردی و اجتماعی را رعایت کنیم و در مواقع سرفه و عطسه از دستمال کاغذی یک بار مصرف استفاده و بعد از مصرف دستمال کاغذی استفاده شده را در سطل زباله دردار بیندازیم و سپس دستها را با آب و صابون بشوییم. همچنین از بوسیدن و دست دادن با فرد سرماخورده پرهیز کنیم.»
ارسال کننده:
رايا حسين زاده
این خبر امار سرما خوردگی در ایران را ننوشته بود .نسبت به کشور های دیگر یا مناطق مختلفایران یا همین تهران. تیتر مطلب گمراه کننده بود.اما بهتر بود نام این نوشته را به جای امار عجیب سرما خوردگی در ایران که در واقع در این خبر به ان اشارهای نشده بود می گذاشتید میزان واگیری سرما خوردگیدر افرادو راه مبارزه با سرما خوردگی. با تشکر
کليه حقوق مادي و معنوي اين وب
سايت متعلق به پديد آورندگان اثر ميباشد.