امروز چهارشنبه29خرداد1392هجری شمسی
مطابق با 19جون2013ميلادي ساعت
به وقت تهران:06:15بامدادساعت
به وقت مکه مکرمه:05:45 بامداد
ساعت به وقت بین المللي: 02:45بامداد
با عضويت در
فهرست خبری سایت همه روزه آخرین اخبار و اطلاعات به روز رسانی سایت را در
پست الکترونیک خود مطالعه فرمایید
کلیک
کنید.
جغور بغور
مواد لازم: برای 5 تا 6 نفر: جگر سفید گوسفند= 1عدد جگر سیاه گوسفند=1 عدد دل گوسفند=1 عدد قلوه گوسفند=2 عدد پیاز متوسط=4 تا 5 عدد(در حدود پانصد گرم) روغن(یک لیوان معمولی سرخالی)=150 گرم رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل=بقدر کافی
طرزتهيه
پیاز این غذا به نسبت بیشتر از غذاهای دیگر است. پیاز را بشکل خلال خرد می کنیم با روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود. جگر سفید را شسته ریز خرد کرده داخل پیاز می ریزیم. حرارت را مایم کرده در ظرف را می گذاریم تا آب جگر کاملا تبخیر شود.
یک لیوان آب داخل ظرف جگر می ریزیم می گذاریم جگر در ظرف دربسته با حرارت ملایم بپزد(جگر سفید دیرپز است) در صورتیکه آب آن تبخیر شد و نپخت مقداری آب اضافه می نماییم. باید بعد از پخته شدن دو تا سه قاشق آب داشته باشد بعد پوست نازک جگر سیاه را می گیریم و آنرا می شوییم و ریز خرد می نماییم و در ضمن خرد کردن رگ و ریشه آنرا جدا نموده و داخل جگر سفید ریخته. دل را نیز شسته و خرد می کنیم و قلوه را از وسط دو نیم کرده پوست آنرا گرفته قسمت وسط آنرا که بشکل ریشه است کاملا جدا می نماییم(این قسمت بسیار بدبوست و باید برداشته شود)قلوه را نیز خرد کرده با دل داخل ظرف جگر می ریزیم هم می زنیم. بعد از چند جوش نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده چند دقیقه می گذاریم تمام مواد با هم بجوشند و سس آن غلیظ شود. این خوراک را می توان بتنهایی با جگر سفید تهیه کرد که باصرفه تر است؛در اینصورت 3 عدد جگر سفید بطریق فوق طبخ می شود.
کليه حقوق مادي و معنوي اين وب
سايت متعلق به پديد آورندگان اثر ميباشد. استفاده از مطالب و محتوي بدون
کسب اجازه شرعا حرام و قانونا طبق قوانين حمايت از حقوق ومولفين جرم محسوب
ميگردد.
حق تاليف ويرايش : 1392هجري شمسي مطابق با
2013ميلادي جهت توضيحات تکميلي به قسمت
حق تاليف مراجعه گردد.