| آموزش آشپزي گروه انواع غذاهاهای گوشتی |
|
|
|
با عضويت در
فهرست خبری سایت همه روزه آخرین اخبار و اطلاعات به روز رسانی سایت را در
پست الکترونیک خود مطالعه فرمایید
کلیک
کنید. |
|
| کوفته تبریزی |
مواد لازم: گوشت بدون چربی چرخ کرده=نیم کیلو آرد نخودچی=100 گرم تخم مرغ=4 عدد پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری زردچوبه=بمقدار کم تخم مرغ پخته شده سفت=4 تا 5 عدد آلو=250 گرم گردو خرد شده=2/1 لیوان نمک و فلفل=بمقدار کافی
طرزتهيه |
تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم کمی نمک و فلفل می زنیم. آرد نخودچی را در تخم مرغ می ریزیم کمی زعفران حل شده در آب جوش به مایه اضافه می کنیم یک لیوان آب و گوشت چرخ کرده را داخل مایه می ریزیم و مایه را خوب مخلوط می کنیم.

اگر مایه خیلی سفت شد باز هم کمی آب داخل آن مایه می ریزیم مایه را خوب مالش می دهیم.بعد پیاز سرخ کرده را با زردچوبه مخلوط می نماییم 5 تا 6 لیوان آب روی آن می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید بعد از مایه داخل یک پیاله کوچک پر می کنیم وسط مایه را گود می نماییم یک دانه تخم مرغ سفت و کمی آلو قیسی و پیاز سرخ کرده و گردوی خرد شده وسط مایه می گذاریم روی کوفته را جمع می کنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند بعد کوفته ها را با دست صاف کرده تا کاملا گرد و منظم شود(این کوفته را معمولا به بزرگی یک پرتقال درشت درست می کنند و گاهی هم ممکن است آنقدر آن را بزرگ تهیه کرد که یک جوجه را داخل آن گذاشت در اینصورت باید پارچه نازک سفیدی را داخل پیاله بزرگی بیندازیم و مایه را داخل پارچه به بزرگی همان پیاله به شکل گرد آماده کنیم و در وسط مایه جوجه پخته استخوان گرفته و سایر مواد را قرار بدهیم در هر حال موادی که میل داریم داخل کوفته بریزیم باید کاملا در کوفته پوشیده بماند کوفته های کوچکتر را وقتی آب و پیاز جوش آمد داخل آن می اندازیم و کوفته بزرگ را داخل پارچه پیچیده یعنی سر پارچه را جمع کرده گره می زنیم و با همان پارچه داخل آب و پیاز که در حال جوش است می اندازیم.آب کوفته باید به مقداری باشد که روی آنرا بگیرد و در ظرف را می بندیم می گذاریم کوفته آهسته بجوشد و بپزد و آب آن در حدود دو لیوان بشود.ممکن است به آب کوفته کمی رب گوجه فرنگی نیز بزنیم در صورتیکه کوفته در پارچه باشد آن را بعد از پختن از پارچه خارج کرده در ظرف قرار می دهیم و آب کوفته را روی آن می ریزیم.ممکن است به مایه کوفته تبریزی نیم کیلو سبزی(تره-جعفری-شبت-مرزه-نعناع-ترخان)خرد کرده نیز مخلوط نمود و البته کوفته تبریزی با سبزی خوشمزه تر و معطر است.)اطراف کوفته را با تربچه و پیازچه فراوان تزئین می نمائیم.
|
|
|
آموزش های مرتبط با این گروه |
پوف طلایی
|
کوفته با زیتون
|
ميتلف با سس گوجه فرنگي
|
کباب کوبیده دو رنگ
|
کروکت گوشت
|
كوفته شويد باقلا
|
دیزی
|
رولت گوشت فرانسوی
|
دلمه سیب زمینی
|
گمج كباب ( غذاي گيلاني )
|
پودینگ گوشت
|
مُفَرَکه بالجِزِر
|
استیک پارمیجانا
|
گوشت گوساله با بروکلی
|
کوفته سریع و خوشمزه
|
خوراك گوشت چرخ كرده
|
کوفته های ترش و شیرین
|
خوراک چیلی
|
خوراک گوشت و سبزیجات تازه
|
قیمه پلو
|
|
| |
|
|
| |