شماره خبر: 6275
تاريخ انتشار خبر:
ام بهمن ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 2321
مرتبه تا کنون
قاتل رقيب عشقي در يك قدمي محاكمه
ساعت 2 بامداد 19 آبان سال گذشته يكي از ساكنان يك مجتمع آپارتماني در محله هفتچنار با كلانتري 111 تماس گرفت و از مرگ جواني به نام جليل در پشتبام آپارتمانشان خبر داد.
به دنبال اين تماس، ماموران كلانتري 111 هفتچنار به همراه بازپرس شهرياري، كشيك ويژه قتل دادسراي جنايي تهران به محل حادثه اعزام شدند و جسد مقتول با هماهنگي قضايي به پزشكي قانوني منتقل شد و 4 نفر از هماتاقيهاي وي براي ادامه تحقيقات به اداره 10 پليس آگاهي تهران منتقل و بازجويي شدند.
كارآگاهان جنايي در ادامه تحقيق از اين افراد، پي بردند آنها ديگر هم اتاقي خود به نام مجتبي كه پسرعموي مقتول بوده، خبر مرگ وي را شنيدهاند.
به اين ترتيب، مجتبي به عنوان مظنون به قتل بازداشت شد و در تحقيقات ادعا كرد مقتول با زور و تهديد او را مورد آزار و اذيت قرار داده و به انگيزه انتقامگيري، او را با ضربههاي چاقو به قتل رسانده و مرگ وي را نزد هماتاقيهايش خودكشي وانمود كرده است.
اعتراف به قتل رقيب عشقي
متهم به قتل در بازجوييهاي پليسي دچار تناقضگوييهاي متعددي شد تا عاقبت انگيزه اصلياش را از قتل پسرعمويش فاش كرد و گفت: من به دختر عموي 16 سالهام علاقهمند بودم و قصد ازدواج با او را داشتم، اما قدرت بيان علاقهام را نداشتم تا اين كه چند روز پيش از حادثه متوجه شدم، جليل به خواستگاري دختر مورد علاقهام رفته كه تصميم به قتل وي گرفتم.
بنابراين، شب حادثه وقتي جليل به پشتبام منزل رفت، به دنبال وي رفتم و با او مشاجره كردم كه درگيريمان بالا گرفت و با چاقو ضربههايي به وي زدم و با داد و فريادهاي دروغين، هماتاقيهايمان را صدا زدم و وانمود كردم پسرعمويم خودكشي كرده است و در زمان دستگيريام هم به دروغ اعتراف كردم كه مقتول به من آزار رسانده است.
متهم به قتل پس از بازسازي صحنه قتل روانه زندان شد و روز گذشته مرد قاتل براي اخذ آخرين دفاع به شعبه هفتم بازپرسي دادسراي جنايي تهران انتقال يافت و قتل رقيب عشقياش را پذيرفت و با تجديد قرار قانوني روانه زندان شد و بازپرس شهرياري پس از اخذ آخرين دفاع از متهم به قتل، پرونده وي را براي صدور كيفرخواست به شعبه اظهارنظر دادسرا ارسال كرد.
در حال حاضر پرونده متهم به قتل مجتبي با صدور كيفرخواست به دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد تا وي بزودي محاكمه شود.