شماره خبر: 4527
تاريخ انتشار خبر:
ام بهمن ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 2866
مرتبه تا کنون
دشواريهاي پليس در زيرزمين وحشت
(تناقضهايي در خبرهاي مربوط به زيرزمين وحشت وجود دارد كه ايران حال دات كام نقشي در آنها نداشته و اين تناقضات در منابع خارجي وجود داشته است كه ظاهرا به علت شتاب در انعكاس خبر بوده است).
به گزارش بي.بي.سي، پولزر گفت: ماموراني كه از ماسكهاي ويژه استفاده ميكنند، چون زيرزمين پنجره ندارد به دليل كمبود اكسيژن هر بار بيش از يك ساعت نميتوانند در آنجا كار كنند.
به گزارش پليس ، فريتزل كتبا به جنايات خود اعتراف كرده است، اما حاضر نيست به سوالهاي ديگر پليس جواب بدهد.
رئيس پليس گفت: تلاش ميكنند در ديگري در زيرزمين پيدا كنند تا ماموران بتوانند در شرايط بهتري به كار ادامه دهند.
فريتزل به قربانيان خود گفته بود، اگر اتفاق براي او رخ دهد آنان را با گاز خواهد كشت. تكنسينهاي پليس مشغول بررسي صحت و سقم اين تهديد هستند و انتظار ميرود كار پليس در زيرزمين هفتهها طول بكشد.
جنايات فريتزل هنگامي آشكار شد كه كرستين دختر 19 ساله اليزابت به شدت بيمار شد و او را به ناچار به بيمارستاني در امستتن بروند. پليس كمي بعد اليزابت و فريتزل را نزديك بيمارستان پيدا و دستگير كرد.
كرستين همچنان در بيمارستان با مرگ دست و پنجه نرم ميكند و ساير اعضاي خانواده اليزابت و خود او تحت حمايت دولت در درمانگاهي رواني اقامت دارند.