شماره خبر: 4238
تاريخ انتشار خبر:
ام فروردین ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 2159
مرتبه تا کنون
شكايت دختر نوجوان عليه 3 شرور معروف
دختر نوجوان از 3 شرور كه قصد ربودن او را داشتند، شكايت كرد.
اين دختر نوجوان كه به دليل كهولت و ناتواني پدر و مادرش به تنهايي به دادسرا مراجعه كرده بود، با تنظيم شكايت عليه 3 پسر جوان، درخواست رسيدگي به شكايت خود را داشت. ساعت 21 بيست و چهارم فروردين 86، دختر 14 سالهاي كه قصد خريد دارو از داروخانه را داشت، پس از خريد مورد حمله 3 پسر جوان قرار گرفت.
اين دختر گفت:
وقتي از داروخانه برميگشتم، در ميان شلوغي خيابان و پيادهرو ناگهان 3 پسر كه هر كدام يك شمشير در دست داشتند، جلوي مرا گرفتند و با تهديد خواستند كه سوار خودروي آنها شوم ولي من به سرعت از چنگ آنها گريختم.
وي با اينكه بسيار مضطرب بودم، ادامه داد:
هيچكس در آن ساعت شب به كمك من نيامد.
بسيار ترسيده بودم و كمك ميخواستم ولي تمام عابراني كه در محل مرا ميديدند، شاهد شمشير و قمه 3 شرور نيز بودند اما بيتفاوت از كنار اين صحنه گذشتند و من چون به سرعت پا به فرار گذاشته بودم، خودم را از شر آنان نجات دادم.وي ادامه داد:
در محله ما اين 3 شرور معروف هستند و قبلا جلوي راه همكلاسيهاي مرا هم گرفته بودند. آنان از ترس آبروريزي در خانواده همراه من به دادسرا نيامدند اما من به هيچوجه از اين شكايت صرفنظر نميكنم.
با تنظيم دادخواست اين دختر دانشآموز، بازپرس موسوي از دادسراي منطقه دستورات لازم را جهت دستگيري متهمان صادر كرد و شاكي پرونده جهت تشخيص هويت و چهرهنگاري به پايگاه هشتم پليس آگاهي مراجعه كرد.