شماره خبر: 3240
تاريخ انتشار خبر:
ام اسفند ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 1842
مرتبه تا کنون
دستگيري قاتل دختر دانشجو پس از فرار 5 ماهه
پسر دانشجو که به بهانه ازدواج همکلاسي خود را فريب داده و به قتل رسانده بود، دستگير شد.
اواخر تابستان امسال مرد مسافري با مرکز فوريت هاي پليسي 110 شهرکرد تماس گرفت و از کشف جسد دختر جواني در حوالي شهرکرد پيربلوط خبر داد.
به دنبال اين تماس ، ماموران جنايي پليس آگاهي شهرکرد به محل حادثه اعزام و در بررسي آنجا با جسد دختر جواني روبه رو شدند. به دنبال اين حادثه ، جسد دختر جوان براي بررسي علت مرگ به پزشکي قانوني منتقل و جستجو براي فاش شدن هويت وي آغاز شد تا اين که چند روز بعد مردي با مراجعه به مرکز پليس ، از ناپديد شدن دختر 19ساله اش که دانشجوست ، خبر داد.
ماموران که احتمال مي دادند جسد کشف شده متعلق به دختر گمشده باشد، از خانواده اش خواستند در پزشکي قانوني هويت مقتول را شناسايي کنند که به اين ترتيب هويت وي تاييد شد.
ماموران در ادامه تحقيقات از همکلاسي هاي مقتول پي بردند که يکي از آنها که مرد جواني است ، دختر جوان مقتول را به بهانه ازدواج فريب داده و آخرين بار همراه وي ديده شده است.
با به دست آمدن اين اطلاعات ، مرد دانشجو به اتهام قتل تحت تعقيب پليس آگاهي شهرکرد قرار گرفت تا اين که چند روز پيش دستگير شد.با انتقال متهم به قتل به مرکز پليس ، وي در بازجويي به بيرون انداختن دختر جوان از خودرو،که منجر به مرگ وي شده بود اعتراف کرد. بنا بر اين گزارش ، متهم به قتل با قرار قانوني بازداشت شد. تحقيقات تکميلي از وي ادامه دارد.