شماره خبر: 24514
تاريخ انتشار خبر:
ام دی ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 5246
مرتبه تا کنون
نزاع نيمه شب به قتل انجاميد
نزاع چند جوان که پس از مصرف مشروبات الکلي رخ داد با قتل جوان ۲۱ ساله اي پايان يافت.
به گزارش خراسان، ساعت 11:30 پنجشنبه گذشته، مأموران انتظامي در تماس با قاضي ويژه قتل عمد، اعلام کردند جوان ۲۱ ساله اي در نزاع دسته جمعي و به ضرب چاقو کشته شده است. در پي دريافت اين خبر، بلافاصله قاضي علي موحدي راد به همراه عوامل بررسي صحنه جرم و کارآگاهان پليس آگاهي خراسان رضوي عازم محل درگيري واقع در منطقه التيمور مشهد شد. خون ريخته شده مقابل يک منزل مسکوني در پنجتن ۸۷ مشخص کرد که نزاع در اين مکان رخ داده است؛ بنابراين بررسي هاي ميداني در اين باره آغاز شد.
تحقيقات مقام قضايي بيانگر آن بود که ۴ يا ۵ جوان که حال طبيعي نيز نداشتند به دليل نامعلومي با يکديگر درگير شده اند که در اين ميان جوان ۲۱ ساله اي به نام احمد با وارد آمدن ضربه چاقو مجروح و به بيمارستان شهيد هاشمي نژاد منتقل شده است اما وي در اتاق عمل بيمارستان به دليل شدت خونريزي ناشي از اصابت چاقو به قسمت پايين شکم جان خود را از دست داده است. گزارش خراسان حاکي است، قاضي ويژه قتل عمد پس از انجام بررسي هاي قضايي در بيمارستان، دستور انتقال جسد به پزشکي قانوني را صادر کرد و بدين ترتيب تلاش مأموران انتظامي براي شناسايي و دستگيري عامل جنايت و شرکت کنندگان در نزاع منجر به قتل ادامه يافت. مأموران انتظامي که عمليات پليسي خود را با نظارت مستقيم قاضي موحدي راد آغاز کرده بودند ساعاتي بعد موفق شدند ۲ تن از شرکت کنندگان در نزاع را دستگير کنند.
متهمان اين پرونده جنايي در اعترافات خود عنوان کردند قبل از درگيري به زمين هاي کشاورزي رفته بوديم که در آن جا مشروبات الکلي مصرف کرديم و پس از آن که به پنجتن ۸۷ آمديم با يک مشاجره لفظي درگيري شروع شد. آن ها همچنين نوجواني را به عنوان ضارب معرفي کردند. تحقيقات شبانه قاضي ويژه قتل عمد نشان داد نوجوان مورد ادعا حدود ۲۰ روز قبل از کانون اصلاح و تربيت آزاد شده بود؛ بنابراين وقتي مأموران براي دستگيري وي عازم محل زندگي اش شدند مشخص شد که متهم به قتل متواري شده است.
اين گزارش حاکي است: به دستور مقام قضايي پدر و مادر اين نوجوان به اتهام معاونت در فراري دادن متهم به قتل دستگير شدند و تلاش مأموران براي دستگيري ديگر متهمان اين پرونده جنايي ادامه يافت.