شماره خبر: 2059
تاريخ انتشار خبر:
ام بهمن ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 5960
مرتبه تا کنون
مشكل زائران ايراني در مرز مهران برطرف شد
حسين اكبري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس در خصوص مشكلاتي كه در چند روز گذشته براي عبور زائران در مرز مهران ايجاد شده بود، گفت: اين مشكلات سياسي نيست و كاملا مشكلات اداري است.
وي ادامه داد: تمام زائراني كه از طريق سازمان حج و زيارت براي اعزام به عتبات عاليات ثبتنام كردهاند به موقع به كشور عراق اعزام ميشوند.
مسئول عتبات عاليات سازمان حج و زيارت كشور افزود: از تعداد زائراني كه به صورت انفرادي به عراق عزيمت ميكنند و گاهي اوقات در مرز سرگردان ميشوند، آمار دقيقي در دست نيست.
به گفته اكبري، روزانه 1500 نفر از طريق سازمان حج و زيارت وارد كشور عراق ميشوند، ولي خود سفارت عراق براي تعدادي از افراد به صورت انفرادي ويزا صادر ميكند و در برخي از موارد عبورها در مرز دچار مشكل ميشود.
مسئول عتبات عاليات سازمان حج و زيارت كشور افزود: بايد هر چه سريعتر مشكلات در اين زمينه را برطرف كنيم.
اكبري اضافه كرد: علت اصلي بروز اين مشكلات اين است كه سفارت عراق از يك طرف ويزاي انفرادي صادر و از طرف ديگر مرز عراق اجازه ورود به اين افراد را نميدهد و همين امر باعث بروز مشكلات فرواني براي زائران ايراني شده است.
وي تصريح كرد: به دليل ناهماهنگي بين عراقيهايي كه ويزا صادر ميكنند و عراقيهايي كه اجازه ورود در مرز را نميهند، اين مشكلات به وجود ميآيد.
اكبري در پايان خاطرنشان كرد: اين موضوع جديد نيست و در 2 سال گذشته به خصوص در مناسبتهاي مختلف اين امر تكرار شده است.