شماره خبر: 18323
تاريخ انتشار خبر:
ام بهمن ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 6469
مرتبه تا کنون
كشف راز جنايت هولناك 8 ساله در خامنه
fiogf49gjkf0d
رئيس پليس آذربايجان شرقي گفت: برقراري تماس تلفني فردي ناشناس با اداره آگاهي پرده از راز قتل 8 ساله خانم «گلآرا ـ ن» را در خامنه برداشت.
قنبر مداحي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز اظهار داشت: روز نهم دي ماه سال 1382 برابر اعلام پليس آگاهي شهرستان شبستر جسد مجهول الهويه خانمي به صورت تكه تكه شده در شهر خامنه كشف شده بود كه پس از تطبيق جسد مذكور با پروندههاي فقداني هويت آن شناسايي و حسب دستور قضايي تحويل خانواده اش شد .
ي گفت: براساس گزارش خانواده مقتوله، نامبرده ساعت 11 صبح روز حادثه با چادر مشكي معمولي و به همراه داشتن مقداري طلا از خانه خارج شده و مراجعت نكرده بود.
مداحي ادامه داد: تلاشهاي گسترده پليس براي شناسايي مرتكبان اين جنايت آغاز و ادامه داشت كه تنها دستاورد اين تلاشها كشف وضعيت اخلاقي مقتوله بود كه داراي فساد اخلاقي و سابقه كيفري در خصوص رابطه نامشروع بوده لذا موضوع بلا كشف مانده بود.
اين مقام انتظامي افزود: چهار ماه قبل تماس تلفني فردي ناشناس با اداره جرايم جنايي پليس آگاهي استان جرقهاي دوباره براي پيگيري موضوع قتل فوق زد و تماس گيرنده مدعي شد قاتل زن فوق فردي به نام «عليرضا» است كه صاحب يك مغازه اغذيهفروشي در يكي از محلات تبريز دارد.
وي تاكيد كرد: پس از وصول خبر و ارزيابي اوليه تحقيقات پليسي مبتني بر اصول علمي و اطلاعاتي آغاز شد و هويت فرد مظنون شناسايي و مشخص شد، وي اصالتاً اهل خامنه است و داراي سابقه كيفري در مورد رابطه نامشروع بوده و زنداني فراري، زندان تبريز است.
مداحي گفت: بررسيهاي بيشتر نشان داد در سال 1382 نامبرده مغازه سوپر ماركت داشته كه محل آن دقيقاً نزديكي محل سكونت مقتوله بوده است.
رئيس پليس آگاهي استان آذربايجان شرقي تصريح كرد: در بررسي وضعيت خانوادگي مظنون مشخص شد همسر وي داراي يك فقره سابقه كيفري به علت رابطه نامشروع است و با مجوز مقام قضايي نامبرده احضار و مشخص شد همزمان با زمان قتل وي به علت وضع حمل چند روز در خانه پدرش بوده و شوهرش در منزل خامنه تنها بوده است كه پس از مراجهت به منزل بلافاصله به اصرار شوهرش به محل جديد تغيير مكان دادهاند.
وي تصريح كرد: پس از جمعآوري اسناد و مدارك كافي و كشف رابطه معنيدار بين اظهارات همسر متهم و مشاهده تناقضگويي در اظهارات وي، موضوع با بازپرس ويژه قتل مطرح و دستور جلب نامبرده و انجام تحقيقات صادر شد .
مداحي افزود: بلافاصله پس از وصول دستور قضايي مظنون جلب و به اداره آگاهي انتقال داده شد و با انجام تحقيقات علمي نامبرده به ارتباط خود با مقتوله اعتراف ولي از قبول قتل خودداري كرد كه در احضار همسر نامبرده و انجام تحقيقات از وي به ارتكاب قتل توسط همسرش اقرار و اعتراف كرد طلاجات همراه مقتول را به همراه همسرش چند روز بعد از قتل به يك جواهر فروش فروختهاند.
وي تاكيد كرد: همسر مظنون اعتراف كرد شوهرش در درگيري با او اعتراف كرده است كه در زمان وضع حمل زني را به منزل آورده و او را كشته است و طلاجات فروخته شده هم متعلق به آن خانم بوده است.
رئيس پليس آگاهي استان آذربايجان شرقي گفت: با توجه به موارد فوق موضوع طي گزارشي مبسوط به آگاهي بازپرس ويژه قتل رسيد و با توجه به وجود مدارك قضايي متهم با صدور قرار بازداشت مناسب روانه زندان شد.