شماره خبر: 14541
تاريخ انتشار خبر:
ام فروردین ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 6053
مرتبه تا کنون
قتل داماد در مزون عروس
درگيري دو برادر كه صاحب مزون عروس هستند با قتل تازه داماد پايان يافت.
به گزارش خبرنگار ما، بعد از ظهر پنجشنبه- سوم تير- مأموران پليس كرج از قتل پسر جواني باخبر شده و خود را به يكي از بيمارستانهاي شهر رساندند. دقايقي بعد نيز تيمي از كارآگاهان جنايي همراه قاضي گلمحمدي- بازپرس ويژه قتل- خود را به بيمارستان رسانده و در نخستين بررسيها، دريافتند مقتول داماد
26 سالهاي به نام «رحيم» بوده كه بر اثر اصابت ضربه كارد به سينهاش، جان باخته است. از سوي ديگر تيم تحقيق دريافت در جريان درگيري مرگبار 2 تن ديگر هم با كارد مجروح شده و در بيمارستان بستري هستند. عامل جنايت- حميدرضا- نيز از سوي مأموران كلانتري 11 كرج دستگير شده بود. نخستين بررسيها حاكي از آن بود كه اين جنايت در پي اختلاف «حميدرضا» با برادرش «عليرضا» رخ داده اما در جريان درگيري دو برادر، «رحيم»
- برادر همسر «عليرضا»- قرباني شده بود. بازپرس ويژه قتل كرج در ادامه به تحقيق از «حميدرضا» پرداخت كه او ضمن اعتراف، اظهار داشت: من و برادرم دو مغازه فروش لباس عروس در كرج داريم. رقابت كاري ما بر سر فروش لباس عروس باعث شد كم كم با هم اختلاف پيدا كنيم. صبح سهشنبه
- اول تير- زماني كه به مغازهام رفتم، متوجه شدم فردي «پادري» جلوي مغازهام را آتش زده كه دود ناشي از آن، خسارتهايي به لباسها وارد كرده بود. به دليل اين كه احتمال ميدادم «عليرضا» اين كار را كرده باشد، راهي مغازهاش شده و در حالي كه به خاطر عصبانيت كنترلي بر رفتارم نداشتم، شيشههاي ماشين و خانه «عليرضا» را شكسته و همسرش را كتك زدم. پس از آن از برادرم به اتهام آتش زدن مغازهام شكايت كردم. او هم با مراجعه به كلانتري، به خاطر كتك زدن همسرش و شكستن شيشه خانه و خودرويش از من شكايت كرد. بعد از اين ماجرا چند روزي به مغازه نرفتم چرا كه ميدانستم خانواده همسر برادرم قصد انتقامجويي از مرا دارند. سرانجام روز پنجشنبه حدود ساعت يك بعد از ظهر همراه دو تن از بستگان همسرم راهي مغازه شديم. در حال جمع كردن فاكتورها بودم كه برادران همسر عليرضا وارد مغازه شده و با كارد به دو نفري كه همراهم بودند، حمله كردند. من هم به هواخواهي از آنها، با كارد ضربهاي به سينه «رحيم» زدم.
در ادامه بررسيهاي تيم جنايي، مشخص شد متهم به قتل تاكنون سه بار به اتهام كلاهبرداري و درگيري زنداني شده است. پس از تحقيقات مقدماتي با دستور بازپرس گلمحمدي، پنج تن از افراد حاضر در نزاع دستگير شدند كه تحقيقات از متهمان در اداره آگاهي استان تهران ادامه دارد.