شماره خبر: 12574
تاريخ انتشار خبر:
ام اسفند ماه سال
هجری شمسي تعداد دفعات مشاهده خبر: 5658
مرتبه تا کنون
ترس صهیونیست ها از دختر ایرانی
پس از آنکه از ورود یک دختر ایرانی به داخل سفارت اسرائیل در باکو ممانعت شد، وی کیف خود را به داخل سفارت پرت کرد که سبب شد کارمندان این سفارتخانه به سرعت از ساختمان سفارت خارج شوند.
به گزارش «ریانووستی» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آذربایجانی Bakililar.AZ ، صبح امروز، دوشنبه یک دختر ایرانی سعی داشت به ساختمان اداری 3Hyatt Tower در باکو راه بیابد که در یکی از طبقات آن سفارت اسرائیل در آذربایجان قرار دارد.
این گزارش میافزاید: کارمندان سرویس امنیتی ساختمان در راه ورود به این مرکز او را متوقف کردند و زمانی که سعی داشتند وسایلش را بازرسی کنند، تلاش کرد که وارد ساختمان شود، اما نگهبانان ساختمان از ورود وی ممانعت کردند که وی کیف خود را به داخل ساختمان پرت کرد.
بنا بر این گزارش، سرویس امنیتی 3Hyatt Tower اعلام کرد پس از بازرسی کیف این دختر هیچ مورد مشکوکی پیدا نشد اما در عین حال پلیس آذربایجان این تبعه ایرانی را در حالی که فریاد می زد و گریه می کرد دستگیر کرد.
این رسانهها همچنین گزارش دادند: در پی این حادثه، مسئولان سفارت رژیم صهیونیستی در باکو تمامی کارمندان خود را مدتی از ساختمان سفارت خارج کرد.